Bookmark and Share

Les Biocàpsules es consoliden després de tres edicions

Biocat promou iniciatives per cobrir necessitats no satisfetes en les interfases de coneixement que van de la ciència al negoci des del convenciment que per avançar en innovació cal invertir en capital humà altament format i qualificat. El programa Biocàpsules és una iniciativa formativa d’iniciació a la gestió d'empreses biotecnològiques i de tecnologies mèdiques que dóna resposta a aquesta prioritat estratègica de Biocat, tot facilitant que els emprenedors i els tècnics de les diferents companyies del sector provinents de l’àmbit científic que assumeixen reptes de gestió trobin una proposta adaptada a les seves necessitats. Es compta amb el suport d'ACC1Ó.

El programa —que en la seva tercera edició de 2011 va oferir cinc sessions entre abril i juny— vol reforçar el coneixement estratègic i transversal de les diferents àrees empresarials en les quals s’han detectat mancances, especialment en la seva etapa de creixement, quan necessiten conèixer nous àmbits de la direcció i gestió estratègica del negoci.

Un centenar de professionals del sector van participar en les sessions d’un dia amb un enfocament teòric-pràctic i centrades en factors clau d’èxit (key success factors): desenvolupament de negoci, negociació, comunicació estratègica, direcció d’equips altament qualificats, i gestió de la propietat intel·lectual. Aquesta formació permet als participants aplicar els coneixements d’immediat en les seves responsabilitats diàries.

 


Un centenar de professionals del sector van participar al programa Biocàpsules 2011.