Bookmark and Share

Quart Fòrum Biocat, el punt de trobada anual del sector

El Fòrum Biocat 2011 es va celebrar el 24 de novembre, a l’edifici de la Llotja de Mar de la Cambra de Comerç de Barcelona, sota el títol El valor del clúster i va reunir un any més una àmplia representació de la comunitat biotecnològica, biomèdica i de tecnologies mèdiques de Catalunya per debatre els reptes de futur del sector. L’edició 2011 va comptar amb més de 450 assistents i amb una important presència institucional: van obrir la jornada els secretaris generals de Coordinació i Estratègia de Salut, Francesc Sancho, i d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, i la van cloure el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, i la tinent d’Alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació,  Sònia Recasens.

Com a ponent principal, el Fòrum 2011 va comptar amb Sir Andrew Dillon, director general del National Institute for Health & Clinical Excellence (NICE) del Regne Unit. En un format més reduït que en edicions anteriors, el fòrum —que va comptar amb el patrocini principal de Biokit i amb el suport d’Almirall, Chubb/Medicorasse, Panreac, Sanofi/Genzyme i TFS— va incloure també una taula rodona sobre medicina personalitzada i un workshop sobre gestió de recursos humans, va acollir de nou el lliurament dels premis als millors plans de negoci de l’edició 2011 del programa BioEmprenedorXXI, i es va cloure amb un dinar-networking.


Sir Andrew Dillon, director del NICE del Regne Unit, al Fòrum Biocat 2011 (Fotos: Héctor Fuentes).


El Fòrum Biocat ha estat, durant quatre anys, el punt de trobada anual i de networking entre els agents del bioclúster català.